zaterdag 30 augustus 2008

Tros Radar heeft Astro-tv doorgelicht

Start nieuwe seizoen voor consumentenprogramma's
Aanstaande maandag start, na langdurige, uitzonderlijke slapte in het televisie-aanbod op de Nederlandse publieke zender — dit was echt geen komkommertijd meer, maar geslonken augurkentijd — het nieuwe seizoen en de consumentenrubrieken zullen daar weer druk van zich doen horen en zien. Tros Radar begint die dag direct met een bijdrage over het zeer terecht zo omstreden beeldbuisfenomeen Astro-tv, een commercieel programma dat pretendeert iets met paranormale verschijnselen te doen en wel ten faveure van diegenen, die graag een consult willen van één der talrijke mediums, helderzienden, paragnosten of engelenbewaarders, contactenleggers met de doden aan gene zijde, en nog meer van dat onbedaarlijke geraaskal, waarover we ons dezer dagen reeds in een bijdrage op onze zustersite Tempel der kritiek enigzins geïrriteerd hebben geuit.

Radar-tekst over Astro TV
"Werken er wel echte mediums bij Astro TV? In hoeverre worden de bellers naar astrolijnen misleid voor hun € 1,30 per gesprek? Maandag in Radar het complete verhaal over Astro TV."
Het programma, dat maandag om 20:30 uur begint, zal worden gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg, die reeds sedert 1994 in die functie bij deze omroep werkzaam is.

Geen opmerkingen: