vrijdag 13 januari 2012

KRO's 'Reporter international': Iran en de Bom

Eerste uitzending via Nederland 2
Het KRO-programma 'Reporter international' heeft op vrijdag 13 januari Iran en de Bom als thema. Volgens de regering van Israël en die van de Verenigde Staten van Amerika is Iran"in het geheim" ─ ook al verliest dat gebeuren per week meer van de eventuele geheime aspecten ─ aan een kernbom.
In verband daarmee doen verantwoordelijken in genoemde beide landen er heel veel aan om te voorkomen dat dat doel kan worden bereikt. Vandaar dat we in televisie-journaals en in tal van gedrukte media regelmatig worden geconfronteerd met nieuws, vooral uit Perzië, dat daarmee verband houdt: over vliegtuigen die zomaar uit de lucht vallen, alsmede over Perzische atoomgeleerden die worden vermoord. Het aantal incidenten is in relatief korte tijd de tien gepasseerd.
In de reportage, die op Nederland 2 zal worden uitgezonden op bovengenoemde dag ─ tussen 21:25 uur en 22:00 uur ─ wordt ons een kijkje gegund achter de schermen van de internationale politiek. Niet alleen de geheime diensten van diverse landen passeren de revue, voornamelijk die van Isra:el, maar daarnaast komt ook de uiterst hypocriete opstelling van het westen aan de orde.

Herhalingen via Holland Doc 24
In ieder geval drie herhalingen worden in de week van zaterdag 14 januari uitgezonden door het digitale tv-kanaal Holland Doc 24:
zaterdag 14 januari, tussen 20:24 uur en 21:00 uur
dinsdag 17 januari, tussen 18:34 en 19:00 uur
donderdag 19 januari, tussen 19:05 en 19:41 uur

Eventuele verdere herhalingen in die week door dat digitale kanaal, overdag en tijdens de nachtelijke uren, kunt u vinden in de Programmagegevens van de zender in kwestie.

Geen opmerkingen: