donderdag 2 oktober 2008

Frits Spits nu ook in Vara-programma gekneveld

Nooit meer Matthijs van Nieuwkerk
Die Frits Spits is bepaald geen domme man— integendeel. En dus is het ook niet te begrijpen dat hij — na zoveel commotie die steeds maar weer is ontstaan als gevolg van het pijnlijke narcisme van Matthijs van Nieuwkerk — aan dat Vara-programma De Wereld Draait Door heeft willen deelnemen. Immers — éénmaal enkele minuten DWDD, en prompt hoef je in dit leven, en tevens gedurende de eerstvolgende zeventienhonderdnegenennegentig reïncarnaties, niet meer je tijd te verkwisten aan dat gezever, althans: zolang die presentator er een gezicht aangeeft. Laten we wel wezen: gasten heeft hij helemaal niet nodig, zo intens important is hij — althans meent hij. Kortom: DWDD is een totaal overbodige vorm van beeldschermvergiftiging.
Zie voor de gebeurtenissen rondom Frits Spits in verband met het bovengenoemde programma:
http://www.volkskrant.nl/multimedia/article
1072943.ece/Frits_Spits_woest_op_Van_Nieuwkerk
Daar krijgt u dan ook nog de gelegenheid de ergernis te beluisteren, die Frits Spits gisteren in het programma van Edwin Evers op Radio 538 heeft geventileerd. Dat hij nog over zijn toeren was van louter woede, viel te horen aan diverse herhalingen van hele zinsdelen.
____________
Afbeelding: Voorzijde van het maandag verschenen boek van Frits Spits, de steen des aanstoots in het conflict met DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Geen opmerkingen: