woensdag 19 oktober 2011

Fatale beloften: bijdrage in de reeks VPRO Import

Gloria Steinem tijdens
een persconferentie
in januari 1972.
Mensenhandel
Er gaan miljarden om binnen de wereldwijd opererende misdadige organisatie, welke zich bezighoudt met de handel in mensen.
De VPRO presenteert op woensdag 19 oktober, via Nederland 2, vanaf 23:45 uur ─ doorlopend in de nacht op donderdag 20 oktober 00:45 uur ─ een aflevering van de reeks VPRO Import onder de titel Fatal Promises van Kate Rohrer.
Daarin wordt een realistisch beeld geschetst van de handel en wandel in de context van het fenomeen mensenhandel door middel van persoonlijke gesprekken met slachtoffers, alsmede door interviews met politici en woordvoerders van (internationale) organisaties. Onder hen komen we de hoog gewaardeerde actrice Emma Thompson en de feministe, publiciste Gloria Steinem.

Herhalingen

Het digitale televisiekanaal Holland Doc 24 presenteert op donderdag 20 oktober, vanaf 19:29 uur een herhaling van deze documentaire, en dat gebeurt eveneens op vrijdag 21 oktober, vanaf 21:00 uur. Voor eventuele verdere herhalingen via dat kanaal, overdag en tijdens de nachtelijke uren, zij hier verwezen naar de website van die zender, waar u onder de kop Programmagegevens eventueel meer zult kunnen vinden.

Geen opmerkingen: